KATTOREMONTIT


Kattoremontti kokonaistoimituksena

Peltilaine tekee kattoremontit myös avaimet käteen periaatteella, eli suoritamme vanhan katteen purkamisen, teemme tarvittavat puutyöt ja asennamme aluskatteet ja uudet katepellit paikoilleen. Kattoremontti viimeistellään asianmukaisin läpivientien pellityksin ja kattoturvatuotteilla ja sadevesijärjestelmillä. Lisäksi tietysti kuuluu jälkien siivous ja muut tarvittavat aputyöt, kuten telinetyöt.

Me teemme kattoremontit huolella ja varmistamme, että vaikeimmatkin kohdat tulevat kunnolla tehtyä. Meille katon tekeminen ei ole nopeuskilpailu vaan pääasia on aina viimeistelty työnjälki ja että katto kestää myös aikaa.

Kattoremontissa huomioitavaa

Kauttamme saat niin konesaumakatot, profiilipelti-, tiilijäljitelmä kuin lukkosaumakatteetkin. Materiaaleina pelleille ovat takuupinnoitetut, sinkityt ja myös koko katon elinkaaren aikana halvimmaksi tuleva ja huoltovapaa kupari. Sadevesijärjestelmiin valikoimme aina kohteeseen sopivan tuotteen ja riittävän suuren tuotteen.

Pitkä kokemuksemme katoista auttaa meitä ymmärtämään kattoremonttien vaaranpaikat ja sen tarkkuuden millä pienet yksityiskohdat pitää toteuttaa. Useimmiten kattovuodot alkavat esimerkiksi läpivienneistä tai jiireistä, jotka pitää tehdä erityistä tarkkuutta noudattaen aluskatteen kuin itse katepeltienkin osalta.
Riittävän tuuletuksen varmistaminen kuitenkin niin, ettei pieneläimet pääse katon rakenteisiin ja lämmöneristeisiin tekemään tuhojansa on keskeinen kattoremonteissa huomioitava asia.

Koska kattoremontti on aina merkittävä hankinta ja huonosti tehty katto voi aiheuttaa jopa merkittäviä kosteusvaurioita, kannattaa se tehdä erityisellä tarkkuudella. Pyydä meiltä tarjous, niin voit olla huoletta katon suhteen.

KUVIA KATTOREMONTEISTAMME