PELA™- VARASTOHYLLYT


PELA™ – tuotteet sisältävät moninaiset ja laajasti räätälöitävät säilytysratkaisut. Tuotesarjan ensimmäisinä tuotteina ovat määrämittaiset varastohyllyt, jotka voit tilata suoraan verkkokaupastamme.

Varastohyllyt mittojen mukaan kotiin ja ammattikäyttöön

Metalliset PELA™ pientavarahyllyt sopivat erityisesti kovaan yksityiskäyttöön tai modernin industriaalisen ilmeen luomiseen kotiin.

Tyypillisiä teräshyllyjen käyttökohteita kotona ovat:

  • Autotallit
  • Varastot
  • Vaatehuoneet
  • Kenkähyllyt
  • Kirjahyllyt

Säilytyshyllyn syvyyden ja pituuden voit valita tarpeesi mukaan. Mitoittamalla hyllyn käytettävissä olevan tilan mukaan voit hyödyntää säilytystilasi parhaiten.

Metallinen varastohylly kestää hyvin taipumatta eikä hyllyn etureuna vaurioidu helposti kovassakaan käytössä. Galvanoitu varastohylly sietää kosteutta ja kemikaaleja kuten öljyä ja liuottimia. Peltinen hylly on myös helppo pitää puhtaana.

Pientavarahyllyt soveltuvat hyvin myös vaativaan ammattikäyttöön:

  • Kaupat ja myymälät
  • Teollisuus
  • Verstaat ja korjaamot
  • Toimistot
  • Arkistot

Varastohyllyjen mitoitus ja rakenne

Peltisten säilytyshyllyjen materiaali on kuumasinkitty 1 mm paksu teräslevy. Hyllyä ei tarvitse maalata ja se näyttää kuluneenakin hyvältä. Hyllyn voi maalata, mutta varsinkin mikäli säilytettävät tuotteet ovat painavia ja kovia pysyy sinkitty maalaamaton pinta käytössä maalattua parempana.

Varastohyllyjen vakiosyvyydet ovat 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ja 60 cm.  Varastohyllyn pituuden voit määritellä vapaasti pituuteen 295 cm asti.

Pystyyn taivutettu takareuna estää tavaroiden osumisen seinään. Varastohyllyn kummassakin päädyssä 20 mm jäykistekanttaus.

Varastohyllyn kantavuus on 70 kg/m, kun kannakeväli on 600 mm.

Varastohyllyjen asennus

Tyypillisesti säilytyshyllyjen kannakeväli on 600 mm, joka vastaa yleistä seinien koolausväliä. Reunimmaisista kannattimista hyllyn ylitys voi olla jopa 400 mm.

Jos haluat hyllyn alle tilaa pöydälle, isommille tavaroille tai vaikka autolle, kannattaa hyllynkannattimet kiinnittää seinään. Tällöin erinomaisena vaihtoehtona ovat rautakaupoista löytyvät Elfan tai Sovellan hyllynkannattimet. Verkkokaupassa on annettu ohjeet oikean mittaisten hyllynkannattimien valitsemiseksi. Voit toki tehdä myös itse esimerkiksi lattialla seisovan hyllyrungon teräsputkesta.

Mikäli et löydä verkkokaupastamme sopivaa haluamaasi määrämittaan tehtyä säilytyshyllyä, niin ota yhteyttä ja räätälöidään sopiva ratkaisu yhdessä.

KUVIA VARASTOHYLLYISTÄMME