TUOTTEET


Tuotevalikoimamme sisältää laajan valikoiman peltituotteita mm. rakennuksille ja säilytykseen. Tuotesivuilla voit tutustua tyypillisimpiin tuotteisiimme, mutta toki vuosien saatossa olemme saaneet kokemusta lukuisista erilaisistakin tuotteista.

Huuvat

Teemme asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityä lieden höyryhuuvia.

Listat

Peltilistoja käytetään rakennusalalla monissa eri kohteissa. Listojen avulla estetään sade- ja sulamisvesien pääsy talon rakenteisiin, viimeistellään asennustöitä ja luodaan ilmettä talon ulkonäköön.

Läpivientien ja piippujen pellitykset

Katon ja läpiviennin yhtämäkohdan tiivistäminen on tärkein syy käyttää pellityksiä. Pellitys suojaa myös piippua säänrasituksilta.

Piipunhatut

Piipunhattu vähentää sadeveden ja lumen pääsyä hormeihin, suojelee savupiippua rapautumiselta sekä parantaa vetoa.

Eduspellit

Tulisijoiden edustan palava-aineinen lattia pitää suojata määräysten mukaisesti eduspellillä, joka liittyy tiiviisti lattiaan.

PELA – säilytysratkaisut

PELA™ – tuotteet sisältävät moninaiset ja laajasti räätälöitävät säilytysratkaisut. Tuotesarjan ensimmäisinä tuotteina ovat määrämittaiset varastohyllyt, jotka voit tilata suoraan verkkokaupastamme.

Kattoturvatuotteet

Toimitamme ja asennamme hyväksytyt kattoturvatuotteet. Tuotteita saatavana eri värisävyillä.

Sadevesijärjestelmät

Toimitamme ja asennamme rakennuksen sadevesi- järjestelmään kuuluvat rännit ja syöksytorvet. Tuotteita saatavana eri värisävyillä.

Muut rakennuspeltityöt

Muita rakennuspeltitöitämme ovat mm konesaumakatot, julkisivupellitykset ja suojapellitykset.