Verkkokauppa avattu!

Uusi verkkokauppa on avattu. Tervetuloa ostoksille.

Olemme erikoistuneet toimittamaan juuri sinun taloosi sopivia mittatilaustuotteita.  Tuotteista valitaan ensin kokoalue, jonka jälkeen annetaan tuotteen halutut mitat.

Tällä hetkellä verkkokaupastamme voit hankkia antamiesi mittojen mukaan varastohyllyt, piipunhatut ja eduspellit.

 

Varastohylly

PELA™ varastohylly

Metalliset sinkityt varastohyllyt sopivat erityisesti kovaan käyttöön autotalliin tai varastoon. Hyllyillä voit toki luoda vaatehuoneeseen modernin ilmeen. Syvyyden ja pituuden voit valita tarpeesi mukaan.

 

 

 

Piipunhattu

Piipunhattu

Piipunhatun alla seinäsi ovat suojassa savupellin kulmaa pitkin valuvilta nokivesivuodoilta sekä hormia pitkin lattiarakenteisiin valuvalta vedeltä, josta aiheutuu hankalia kosteusvaurioita. Pahasti rapautunut piippu voi olla syynä jopa rakennuspaloon.

Peltisepänliike K. Laine Oy valmistaa piipunhatut aina mittatilauksesta, jolloin saat juuri oikean kokoisen, yhtenäisen ja siistin hatun talosi turvaksi. Hatun kiinnitys on yksinkertaisuudessaan ja helppoudessaan omassa luokassaan. Hatut ovat rakenteeltaan erittäin jämäköitä ja kestäviä. Näiden rakenne tai kiinnitys ei petä, eikä asennukseen kauan mene.

 

Eduspelti

Messinkinen eduspelti

Eduspeltejä, joita myös kutsutaan lattia- tai kipinäpelleiksi käytetään suojaamaan palavarakenteista lattiaa tulisijan edessä. Rakennusmääräykset antavat ohjeet eduspeltien minimimitoiksi. Eduspeltien materiaaleja ovat kupari, messinki, ruostumaton ja sinkitty levy. Tapauskohtaisesti mitoitettu eduspelti sopii hyvin yhteen myös ympäröivien rakenteiden kanssa. Verkkokaupan eduspellit ovat suorakaiteen muotoisia, mutta mikäli tarvitset erikoismuotoja ota yhteyttä.

 

Vastaamme mielellämme myös sähköpostikyselyihin mikäli etsimääsi tuotetta ei vielä löydy verkkokaupastamme.